|
gogo
|
 |
« Reply #30 on: July 24, 2010, 07:13:47 PM » |
|
θα έρθουν στο κατάστημα όπως πάντα επιλογές. Αν θέλετε κάτι πολύ συγκεκριμένο, στέλνετε μήνυμα στο customerservice@scrapbooking.gr και το ζητάτε. Οι πιθανότητες είναι πως θα μπορεί να έρθει για εσάς.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tonia
Newbie
|
 |
« Reply #31 on: July 26, 2010, 09:42:49 AM » |
|
Α, πολύ ωραία!!!! Ευχαριστώ για τη βοήθεια!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gogo
|
 |
« Reply #32 on: July 27, 2010, 11:28:17 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maraki
|
 |
« Reply #33 on: July 28, 2010, 08:32:43 AM » |
|
Τα θέλω όλα!!!! Τα κοπτικά και τα χαρτιά και τις δαντέλες........... Θέλω και λεφτά! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Μελένια
|
 |
« Reply #34 on: July 28, 2010, 04:17:55 PM » |
|
Εμένα η BG μου έκλεψε την καρδιά με τις άλλες 4 σειρές της:
Marjolaine, Pyrus, Jovial & Wander.
Μακάρι να μπορούσα να τις πάρω όλες τώρα!!!!!
|
|
|
|
|
|
When love and skill work together, expect a masterpiece..
|
|
|
|
gogo
|
 |
« Reply #35 on: July 28, 2010, 04:48:17 PM » |
|
Μελένια υπομονή τότε, γιατί έχει γίνει μία πολύ γεναιόδωρη παραγγελία από BAsic Grey. με επιλογές από όλες τις συλλογές της. Είναι πραγματικά πολύ όμορφα σχέδια. όσο για τα χρήματα, ποτέ δεν είναι αρκετά με τέτοια καλούδια να μάς δελεάζουν! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ευδοκία
|
 |
« Reply #36 on: August 12, 2010, 08:33:51 PM » |
|
πραγματικά για την bg ανυπομονώ κι εγώ!!για ποτε με το καλο οι παραλαβες;; 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gogo
|
 |
« Reply #37 on: August 12, 2010, 10:13:00 PM » |
|
Οι νέες κυκλοφορίες ξεκινούν να αποστέλλονται μετά τα μέσα Αυγούστου, προς τα τέλη θα έλεγα. Ανάλογα το θέμα, ορισμένες θα είναι διαθέσιμες Σεπτέμβριο, Οκτώβριο και Νοέμβριο κυρίως τα χριστουγεννιάτικα.
Όσο για την BG: "Wander, Pyrus, Jovial, brand-new Basics, Bling-It and the 2011 Calendar Kit all ship late August. Marjolaine and Curio ship in October."
υπομονή ... και ελπίζουμε σε λειτουργία των τελωνείων χωρίς απεργίες!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Μελένια
|
 |
« Reply #38 on: August 13, 2010, 11:05:50 AM » |
|
Ωραία, ανυπομονούμε!! Αληθεια, Γωγώ, από την BG θα φέρετε και τις 4 σειρές;;
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Μελένια
|
 |
« Reply #39 on: August 13, 2010, 11:07:31 AM » |
|
Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω (αν και δεν είναι το κατάλληλο τόπικ σορρυ, αλλά βιάζομαι)
μας ενδιαφέρουν πολύ στο Ηράκλειο τα American Crafts Modern D-ring 12x12 albums (και τα refills, εννοείται). Υπάρχει περίπτωση να έρθουν μερικά από αυτά;;;
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gogo
|
 |
« Reply #40 on: August 13, 2010, 12:55:09 PM » |
|
Για συγκεκριμένα προϊόντα που ενδιαφέρουν, επικοινωνήστε στο customerservice@scrapbooking.grΑν είναι εφικτό, ευχαρίστως να έρθουν. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για προ παραγγελίες συγκεκριμένων προϊόντων. Γενικά συνήθως είναι δυνατό να τα προμηθευτεί το κατάστημα. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maraki
|
 |
« Reply #41 on: August 16, 2010, 09:38:36 AM » |
|
ΓΩΓΩ, θα φέρετε τα καινούργια υφάσματα της BG? Pleaseeeeeeeeeeeeee...............
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gogo
|
 |
« Reply #42 on: August 16, 2010, 10:05:17 AM » |
|
δεν υπάρχει τέτοιο πλάνο, από οτι γνωρίζω. Οπότε, καλύτερα να το ζητήσεις συγκεκριμένα με κωδικό προϊόντος στο customerservice@scrapbooking.gr. Αν δε χρειάζεται να αγοραστούν 10 πακέτα ελάχιστη ποσότητα κι εσύ χρειάζεσαι 1, τότε δε θα υπάρχει πρόβλημα. Για όσες μένουν Αθήνα ( για άλλες πόλεις δε γνωρίζω), υπάρχουν πολλά καταστήματα στο κέντρο με τρομερή ποοικιλλία μοτίβων σε υφάσματα! Μιλάμε για απίστευτη ποικιλλία. Υπάρχει κι ένα κατάστημα που πουλάει 1 ευρώ το μέτρο. Δεν ξέρω διεύθυνση... την επόμενη φορά θα κρατήσω κάρτα.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gogo
|
 |
« Reply #43 on: August 18, 2010, 10:38:27 PM » |
|
Την επόμενη εβδομάδα, αρχίζουν οι παραλαβές με νέα προϊόντα! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|