Scrapbooking and paper crafts by ...

Memories Trend  
September 05, 2010, 11:11:59 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:

Home   Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Απορίες  (Read 256 times)
kmd
Newbie
*

« on: January 22, 2010, 12:08:45 PM »

Γεια σας,
είμαι νεα στο scrapbooking, και έχω κάποιες απορίες που ίσως φανούν λίγο ανόητες, όπως π.χ. ποια είναι η διαφορά του εργαλείου cuttlebug & quickutz και αν τα μοτίβα του ενός μπορούν να χρησιμοποιηθούν από το άλλο.
gogo
Hero Member

« Reply #1 on: January 22, 2010, 12:29:33 PM »

Αρχικά, εννοείς το epic 6 από την εταιρία Quickutz, έτσι;

Τα μοτίβα των δύο εταιριών, γενικά χρησιμοποιούνται και στα δύο.
Στο epic μπορείς να χρησιμοποιήσεις και μοτίβα της Sizzix,  τα μεγάλα BigZ και XL γιατί έχει μεγάλη πλατφόρμα κοπής.
Μπορείς να κόβεις και μοτίβα για μπορντούρες.
Το epic νομίζω πως έχει και μεγαλύτερο φάρδος από το Cuttlebug.
Τώρα η Quickutz βγάζει ιδιάιτερα μεγάλα μοτίβα ειδικά για το Epic που δε θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις στο Cuttlebug.

Απλά λοιπόν το Epic είναι πιο εξελιγμένο και με περισσότερες δυνατότητες από το Cuttlebug.
Τι να προτιμήσεις; Εξαρτάται απόλυτα από τη χρήσ ηπου το θέλεις. Θέλεις να κόβεις μεγάλα μοτίβα και μπορντούρες και χοντρό χαρτόνι; Τότε πας στο Epic.
Αν δε σε ενδιαφέρουν αυτά, τότε πας στο cuttlebug  που είναι και πιο οικονομικό.

kmd
Newbie
*

« Reply #2 on: January 22, 2010, 12:55:01 PM »

ευχαριστω Gogo για τις πληροφορίες. ήσουν σαφέστατη. Πιστεύω πως το epic six τελικά είναι καλύτερο αφού σου πάρέχει περισσότερες δυνατότητες, μιας και γίνεται να χρησιμοποιηθούν και μοτίβα άλλων εταιρειών.
Pages: [1]
  Print  

Jump to: